AavaSkyVillage_talvitaustakuva.jpg-me
AavaSkyVillage_talvitaustakuva.jpg-me

Po­roa­je­lua

Koko perheen porosafari

Matkaamme järjestäjän toimesta autolla n. 70 km päässä olevalle porotilalle. Vierailun aloitamme n. 25 min. mittaisella poroajelulla, josta saamme muistoksi poroajokortin. Ajelun jälkeen saamme ruokkia poroja heidän omassa kotitarhassaan. Ruokinnan yhteydessä on loistava mahdollisuus kuvaamiseen. Porotilan kodassa syömme keittoruoan, joka sisältää ruisleivän tai rieskan ja juomat. Jälkiruokana on nokipannukahvit, tee tai kaakao ja lätyt kotitekoisen mustikkahillon kera. Matkan aikana on mahdollisuus tehdä ostoksia porotilan omassa myymälässä. Tämä retki sopii myös perheen pienimmille. Varusteet poroajeluun tulevat järjestäjän toimesta.


Retken kesto n. 3,5 h.


Porosafari

Matkaamme järjestäjän toimesta autolla n. 70 km päässä olevalle porotilalle. Vierailun aloitamme kokeilemalla suopunginheittoa. Suopunki on poronhoidossa käytettävä perinteinen työväline, jota käytetään heitettäessä kiinni poroja. Suopunginheiton jälkeen pääsemme itse valjastamaan porot ja kun porot ovat valmiit lähtöön niin suuntaamme n. 8 km pituiselle poroajelulle metsän siimekseen. Matkan puolivälissä pidämme tauon, jolloin ruokimme omat ajoporot ja kun porot ovat kylläisiä niin istahdimme nuotion loimuun paistamaan makkarat ja nauttimaan nokipannukahvit lättyjen ja kotitekoisen mustikkahillon kera. Porosafarista saamme muistoksi poroajokortin.

Matkan aikana on mahdollisuus tehdä ostoksia porotilan omassa myymälässä. Varusteet poroajeluun tulevat järjestäjän toimesta.


Retken kesto n. 5 h.

Koko perheen porosafari

90 € / hlö

45 € / hlö

Porosafari

125 € / hlö

62 € / hlö

Lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin joka päivä 11.00-14.00

Lounashintaan (9.50€) kuuluu päivän keitto, pääruoka ja jälkiruoka sekä kahvi/tee.

Yh­teys­tie­dot
Contact

+358 40 197 4434

info@aavasky.fi

Pi­ka­lin­kit
Links

Majoitus / Accommodation

Yhteystiedot / Contact information

Ak­ti­vi­tee­tit
Ac­ti­vi­ties

Kesäaktiviteetit / Summer activites

Talviaktiviteetit / Winter activities

© Aava Sky Village Lapland. Kaikki oikeudet pidätetään.    Tietosuojaseloste